Sunday, 06 December 2015 10:37

Fredag: Godkjent som asylmottak Søndag: Brent ned / Friday: Asylum Center Approved - Sunday: Burnt Down ! Featured

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Planlagt asylmottak i Hordaland nedbrent
fire_norway
Fredag ble Hotell Lune Huler i Lindås kommune nord for Bergen godkjent som midlertidig asylmottak. Natt til søndag brant hotellet ned til grunnen.

Det er fortsatt ikke kjent hva som førte til at hotellet på Vågseidet i Lindås brant ned. Ifølge lokalavisen Strilen ble det fredag denne uken kjent at hotellet skulle huse inntil 40 enslige, mindreårige asylsøkere fra nyttår.Ifølge politiets opplysninger startet brannen i restaurantdelen av hotellet. Brannvesenet forsøkte å berge hotellbygningen, men dette lyktes ikke.

Det skal ha vært to personer inne på hotellet, og disse er gjort rede for, opplyser operasjonsleder Terje Magnussen i Hordaland politidistrikt.

Kontroll

– Brannen ble meldt klokken 2.20. Alle nødetater rykket ut til stedet med en god del ressurser, sa Magnussen til NTB natt til søndag.

Klokken 3.47 opplyste 110-sentralen i Hordaland at de har kontroll på brannen. Da brant det fortsatt i bygningene, men det er ikke fare for spredning. Arbeidet med etterslukking vil antakelig vare i noen timer.

Det var søndag morgen for tidlig å si noe om årsaken til brannen. Det ble først vurdert evakuering av nærliggende boliger på grunn av røykutvikling, men dette ble ikke nødvendig.

Hotellet var etter det politiet vet ikke i drift i forkant av brannen.

Undersøker området

Magnussen opplyser at det er observert en bil området, men at det ikke er avklart om den har noe med brannen å gjøre. Dette er en av tingene politiet nå undersøker.

– Nå gjør vi det vi kan for å undersøke i alle retninger, sier Magnussen til NTB og bekrefter at det omfatter politikontroller i området.

– Ja, vi har patruljer i området som sjekker det som skal sjekkes.

Søndag morgen var politiets krimteknikere på vei til stedet for å gjøre undersøkelser, skriver NRK.

source

e-max.it: your social media marketing partner
Read 575 times Last modified on Sunday, 06 December 2015 10:51